Ascultă posturi de radio online live și radio manele, cea mai bună muzică românească, dar și cele mai difuzate hituri internaționale, toate într-un singur loc.

Ellie White

Ellie White

Ellie White

Ellie White este un adevărat model inspirațional pentru persoanele atât tinere, cât și adulte. A început să cocheteze cu muzică încă din copilărie, urmând cursurile Liceului de Artă din Buzău încă din clasa 1, pentru că apoi să urmeze studiile muzicale în cadrul Facultățîi de Muzică din București.

Din 2002 a început să colaboreze cu DJ Project, proiect pe care l-a dus pe culmile succesului până în 2008, când a decis că este timpul pentru un nou drum în carieră să, moment în care a luat viață proiectul Ellie White. O dată cu schimbarea de direcție au venit noi oportunități, precum și proiecte noi, printre care se numără blogul personal pe care a decis să-și împărtășească trăirile, emoțiile și întâmplările de zi cu zi alături de oamenii care îi vizitează pagină zilnic.

Pentru că de-a lungul anilor și-a dat seama că singurul mod în care poți trăi în armonie cu ține și cu natură este să adopți un stil de viață sănătos, Ellie s-a motivat singură și a început să practice fitness, pentru că mai apoi să cocheteze și cu yoga și meditația zilnică, pentru o bună echilibrare mentală și fizică.

Scroll To Top